Lav dit eget fototapet

Det kan lyde indviklet og besværligt, men det er faktisk det stik modsatte. Rigtig mange har fundet glæden ved fototapet, og det gælder både for deres eget design, men også for tapet der er designet på forhånd. Der er ikke noget som fototapet der kan give energi og udtryk i et rum, som fototapet. Det er for det meste blot en enkelt væg, som folk for dekoreret med fototapet, og det kan virkelig være med til at pifte et rum op. Og fototapet giver virkelig mulighed for at gøre udsmykning i hjemmet personligt, og så er det tilmed super trendy.

Hos Illux.dk er der et flot udvalg af diverse tapet, og ikke mindst fototapet. Deres galleri indeholder en lang række forskelligt tapet, og man må virkelig sige at der er noget for enhver smag. Det kan være at du er til kæmpe store malerier, og derfor vil kunne lide tapetet fra Kristian Von Hornsleth, eller måske har du en lille forkærlighed for Poul Pava, og syntes hans kreationer er fantastiske og smukke. Fælles for disse er at der er et stort og flot udvalg af tapet typer fra begge disse kunstnere, og deres brug af farver kan virkelige sætte stil på hjemmet.

Har du mere lyst til at désigne dit helt fototapet, så er det også en mulighed hos Illux.dk. På deres hjemmeside, www.illux.dk, kan du nemt og simpelt upload dit eget billede og få dette gjort til fototapet. Det er bestemt ikke svært, og faktisk vil jeg sige at det er rigtig nemt at upload sit billede og efterfølgende ændre på størrelsen for både billedet og tapetet. Dette sikre at du for præcis det fototapet du har bestilt, og dermed kan du selv sikrer dig at det passer perfekt ind i dit hjem.

Så hvis du har et feriebillede eller andet, som bare er smukt eller har stor betydning for dig, så behøver du ikke længere kun at nøjes med at få det i glas og ramme. Nej, besøg www.illux.dk og få din drøm om fototapet levet ud ! Det kan varmt anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *