Start din egen hjemmeside GRATIS!

Tip fra en der har lavet sin egen hjemmeside gratis.

Jeg har fundet ud af, hvordan du kan starte din egen hjemmeside med eget domænenavn. Hvis du gerne vil lave din egen hjemmeside og tjene nogle penge, kan du starte med at finde et website, hvor du kan lave en gratis hjemmeside. Jeg vil personligt anbefale bricksite. Inden jeg fortæller, hvordan du kan få et gratis domænenavn, vil jeg gerne fortælle lidt om min egen hjemmeside, som jeg har startet op:

Vi er et par gutter, som har startet en ny hjemmeside op. Denne side giver dig tips og råd til at spare penge i en dyr dagligdag. Hvad enten du er på SU eller har har et normalt job, er www.penge.tk en hjemmeside for dig. Hvis du synes, at din el-regning er for dyr, eller dine nyindkøbte studiebøger koster for meget, kan du tjekke vores hjemmesid for at læse mere. Vores projekt går ud på, at vi vil starte en hjemmeside op, uden vi skal betale en rød reje selv.

Når du skal have dit gratis domæne, skal du besøge webstedet http://www.dot.tk/en/pageA00C1A.html. Ulempen, ved det gratis domæne er, at det er et tk domænenavn. Hvis du ikke gider at have et tk, bliver du nødt til at betale penge. På din hjemmeside kan du skrive om hvad som helst. Det er bare vigtigt, at det er noget, som interesser folk.

Når du først har skabt en hjemmeside, som du tror vil interesser folk, har du stadigvæk to problemer: Hvordan tjener man penge på sin hjemmeside? Hvordan får man folk til at besøge sin hjemmeside?

Hvis du gerne vil tjene nogle penge, som de fleste vil, har du muligheden Affiliate-programmer.  Du kan indsætte et Affiliate link – altså et banner – på din hjemmeside, herefter når folk trykker på banneret, vil du tjene penge. Det Affiliate-program, som jeg vil anbefale, hedder google adsense. Det er det bedste program, som er på markedet lige nu.

Når du først har en hjemmeside, som folk gider at kigge på og har et Affiliate-program, mangler du bare besøgende. Måden, som jeg har brugt til at få besøgende, har været at blogge på forskellige hjemmesider. Udover det har jeg også lavet en facebook-profil, som reklamerer for min hjemmeside. Du kan også gøre som mig, skrive en artikel om dit projekt på denne hjemmeside. Det er også vigtigt, at din  hjemmeside bliver fundet af google eller andre søgemaskiner. Hvis du bruge Bricksite, kan du få hjælp til dette via hjælpemenuen.

Du har nu fået tips til, hvordan du gratis kan starte en hjemmeside op med eget domænenavn.  Hvis din hjemmeside skal blive en succes, kræver det, at du arbejder  hårdt og har et grænseløst gåpåmod. Held og lykke 🙂

2 thoughts on “Start din egen hjemmeside GRATIS!

  1. Aktive børn

    Jeres ideer lyder spændene, jeg vil kigge på det link med den gratis hjemmeside navn. med tk , da det er mere normalt end at have navnet bricksite til sidst i domainnavnet. Jeg bruger pt blogspot som er fra google selv, og deres adds er mega nemme at lege med.
    I kan se min side via mit navn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *