Lav dit eget mobile bredbånd modem med din iPhone!

Har du en Iphone, med internet? Men har du svært ved at arbejde ved din Iphone? Hvis du har din computer med er det faktisk muligt at lave sin Iphone om til et modem således at du altid har internet ved hånden.

Det smarte ved at bruge sin Iphone til at komme på internettet, er at en Iphone kan logge på det mobile netværk, altså ved hjælp af mobilt bredbånd. På den måde kan en Iphone komme på internettet, i hele Danmark. Du kan altså komme på nettet lige meget hvor du befinder dig, også selvom du ikke er hjemme. Ved at bruge din computer, til at arbejde på nettet bliver det hele også meget lettere. Det er lettere at besvare mails, læse nyheder osv. For selvfølgelig er det lettere at læse og skrive når man har en større skærm, og et større tastatur.

Men hvordan laver du så din Iphone om til et modem, tænker du måske?

Det er faktisk rigtig simpelt, og det kræver ikke at du hente nogle applikationer, eller lignende. Alt du skal sørge for er at have et kabelt der kan gå fra din Iphone til din computer, lidt som man kender fra mobilt bredbånd. Du kan også nøjes med at have Bluetooth installeret på din computer, sidstnævnte er ofte den letteste løsning da du så ikke behøves at huske et kabel når du tager hjemmefra.

For at aktivere din Iphone som modem, skal du gå ind i menupunktet ”Indstillinger”. Her vælger du punktet ”netværk”, du kommer nu videre til en ny side med nye menupunkter her vælger du menupunktet der hedder ”Mobildatanetværk”. Du kommer nu til et punkt der hedder mobildata, under ”APN”, skal du skrive internet med små bogstaver. Herefter vælger du punktet ”Internetdeling”, og så slår du internetdeling til. Du skulle nu meget gerne kunne finde internettet ved hjælp af din computer, du skal huske at acceptere på din Iphone når du logger på nettet via computeren, såfremt du vælger at bruge Bluetooth.

Det kunne næsten ikke være lettere, og nu er du sikker på altid at have internet på dig, lige meget hvor i Danmark du skal befinde dig. Husk dog at hvis du betaler for forbrug, så tæller det du bruger fra computeren via din Iphone stadig. Så hold lige øje med at du ikke kommer til at betale i dyre domme for et enormt behov. For der er ikke noget værre end en enorm telefonregning.

TDC har lavet en meget detaljeret fremgangsmåde du kan se her: http://kundeservice.tdc.dk/erhverv/faq.php?id=25019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *