Sportstøj online – Sportstøj Nike

Sportstøj online er en af de områder hvor man i høj grad efterhånden kan lave sit helt eget look. Sko i lige den farve kombination du gerne vil have, eller træningsbukser med dit eget tryk.

Sæt præg på dit sportstøj hos Nike

Et sportsmærke der er langt fremme i skoene med at du kan designe dit eget sportstøj er Nike. På Nikeid.Nike.com kan du vælge farverne på dit næste par løbesko, eller du kan f.eks. sætte præg på din egen fodboldtrøje. Hvad med en trøje fra Inter Milan eller Arsenal  med dit navn på ryggen? Jeg synes personligt det er fedt hvordan man let online nu om dage kan lave sit eget sportstøj.

Jeg har selv ikke købt noget inde på Nike.com endnu, men overvejer kraftigt at lave mig et par sko, til når jeg spiller basket.

Unik sportstøj online

En anden mulighed for at designe dit eget sportstøj får du på Unik-Tshirt.dk. De har mange forskellige tøjprodukter, hvor enkelte er sportstøj. På Unik-Tshirt.dk er konceptet generelt at du kan designe dit eget tøj. Det vil sige, vælge et produkt, vælge et motiv du vil have tryk på (der er rigtig rigtig rigtig mange at vælge imellem) og dertil tilføje din egen tekst.  Her kan du f.eks. designe dine egne shorts, løbebukser eller t-shirts.

Jeg har selv købt flere produkter igennem Unik-Tshirt.dk og det tøj jeg har købt har været god kvalitet. Samtidig synes jeg deres levering af produkterne går hurtigt. Der går kun en dag eller to før produktet er lavet, og så er det bare op til postdanmark om hvor hurtigt resten går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *