Fyldte squash – Lav fyldte squash til aftensmad

Det er tid for store dejlige squash. Har du selv squash i haven, eller støder du på en god stor en af slagsen hvor du handler grøntsager, så er det lækkert at lave fyldte squash.

Lækre fyldte squash

Følgende skal du bruge hvis du vil lave fyldte squash som jeg har gjort her til aftensmaden idag:

En stor squash

En halv pakke hakket oksekød (200-250 g)

Grønne bønner (200-300 g)

En halv aubergine

Ost

Olie

Kryderrier (f.eks. oregano, salt og peber)

Sådan laver du de fyldte squash

Skrab indmadden (kernerne) ud af squash’en og hak indmadden. Skær auberginen i stykker, og gør det samme med bønnerne.

Brun kødet i en gryde med lidt olie, og tilsæt aubergine, bønner og den hakkede indmad sammen med krydderierne. Tilsæt en lille smule vand. Lad det simre 10 min – smag til med salt og krydderier.

Læg de halve squash på en bradepande, eller andet ovnfast, og put derefter fyldet ovenpå de halve squash, og pynt med en god mængde ost (hvis du lige som mig elsker smeltet ost).

De sætte nu ind i ovnen hvor de gerne vil være en lille halv times tid, og du har nu en god sund og lækker aftensmad 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *